Kadın Giyiminde Şıklığın Ve Modern Duruşun Parçaları

Her kadın, şık dokunuşlarla kendine en uygun ve en modern görünümü seçmek ister. Yeni bir sezonun başlangıcı, kişisel rutinleri iyileştirmek, hedefler belirlemek ve bunları sonuca ulaştırmak için iyi bir fırsattır. Kişiliğinizi tanımlamanın ve özgün bir stil yaratmanın tam zamanıdır. Duruşunuzu öne çıkarmak için ilk adım sizi betimleyecek bir koleksiyonu keşfetmektir. Gardırobunuzu çok yönlü kullanabileceğiniz dinamik ve minimal  parçalarla temellendirmek istiyorsanız koleksiyonumuz tam size göre!

kadin giyiminde şıklık

Elgoo Collection Kasos Ceket

Önceden planlayın. Öncelikle kişiliğinizi betimleyecek parçaları hayal edin. Bu ipucu sizi sabah stresinden kurtaracaktır. Kıyafetlerinizi önceden planlamak çok önemlidir. "Planlama, tarzınızı ortaya çıkarmanın ve şık olmanın temel adımıdır." 

Ofise gidiyor olmanız konfordan ödün vermeniz gerektiği anlamına gelmemeli.. Hem rahat hem de şık olmak iş konforunu sağlamanın muhteşem yoludur. Geniş paça pantolonlar, rahat ve çok yönlü oldukları için mutlaka sahip olunması gereken bir ofis giysisidir.

Dengeli bir görünüm için kombininizi şık bir ceket ile eşleştirin ve takımı en sevdiğiniz dokunuşlarla tamamlayın.

#2 Minimal veya tek parçalara odaklanın. 
   Elgoo Collection İskiri Triko Büstiyer 

Kendinizi minimal veya tek parçalara odaklamaya çalışın. Hatırlamanız gereken ilk şey, kendinizi güvende hissettiren parçaları seçmeyi tercih etmektir. Şık ve bol pantolonlar ile üzerine eşleştireceğiniz triko büstiyer size ve ritminize enerji katacaktır. Kendinizi güvende hissettiren bir parçayla başlarsanız, oradan nereye gideceğinizi bilir ve  daha rahat olursunuz. Son dokunuşları minimal parçalarla tamamlayabilir stilinize ilham verebilirsiniz.

#3 Kırmızının cazibeli duruşundan vazgeçemeyenlere: Doğru parçalarla cesur görünün.

  Elgoo Collection Meis Triko Top

Bunun için  triko bir  top’a, klasik bir  cekete ve zarif bir pantolona ihtiyacınız var. Bu parçalar çok farklı şekillerde giyilebilir. Vakti kıymetli bir randevu için kurtarıcı parçaları kullanabilir veya iddialı bir görünüm için cesur top’larla eşleyebilirsiniz.

Profesyonel görünümü yakalamaya devam ederken rahat hissetmenizi ve havalı görünmenizi sağlamak için kombininizi şık bir ceket ile tamamlayabilirsiniz. Kişisel tarzınıza bağlı olarak, ekose veya düz renkler gibi zarif ama klasik baskıları tercih edin. Daha sonra, asil bir görünüm için topuklu bir ayakkabıyla eşleştirin. Ya da daha fazla konfor için bir çift spor ayakkabıyla kombinleyin.

#5 Yaz Modasının Klasiği: Bluzları unutmayın.

Elgoo Collection Cos Bluz 

Zarif bir bluza stil vermenin pek çok yolu vardır. Gardırobunuza klasik bluzları ve yaz akşamını romantikleştirecek siyah deri pantolonları ekleyin. Ardından, görünümü değiştirecek renk veya desenlerle tarzınızı şekillendirin.

#6 Elbisenizde ayrıntılara yer verin.

Elgoo Collection İstanbulya Elbise 

Tarzlama tamamen ayrıntılarla ilgilidir, bu nedenle omuz detaylı bir elbise tarzınıza kişilik katmanın çok eğlenceli bir yoludur. 

Deseni, kumaşı ne olursa olsun; midi boy elbiseler de bu sezon trendler arasında yerini aldı! Bacak boyunuzu olduğundan uzun göstermek için bu boyda elbiseleri kalın bilek detayı olan ayakkabılarla kombinlemek yerine stilettolar veya incecik bilek bandı olan topuklu ayakkabılar tercih edebilirsiniz. En havalı görünümleri midi boy elbiselerle yakalamanın bir yolu daha var. Oversized ceketler giyerek oluşturacağınız kombinler, gecenin serin saatlerinde hem üşümemenizi hem de havalı bir görünüme sahip olmanızı sağlar.

 

 

Öne Çıkan Ürünler

Gündüzden Geceye Sürdürülebilir Şıklık