2022 GİYİM TRENDİ NE OLACAK?

       2022 giyim trendi günümüz koşullarına uygun olacağından şu anda moda olan rahat ve şık akımının devam edeceğini düşünüyoruz. 2021’in ana teması olan rahat ve şık teması herkes tarafından kabul gördü ve bunun devam etmesini öngörülüyor. Bazı anahtar parçaların geçtiğimiz sene çok talep edilmesi 2022 modasını da şekillendiriyor. Örnek vermemiz gerekirse 2021’de eşofman takımı çok modaydı ve 2022’nin de vazgeçilmez parçalarından biri olacağı kesin çünkü herkes rahatlık peşinde ve şık tasarlanmış eşofmanlar bunun için çok uygun.

 
       Anahtar parçalardan bir diğeri de bol paça, rahat, şık pantolonlar. Çok rağbet gören bu pantolonların 2022 yılında trendler arasında. Geçen senenin başlarında naturel renkler ön plandaydı ama sene sonuna doğru sonbaharın da etkisiyle kahverengiyi her yerde görür olduk. Kahverengi ve alt tonlarının bu kadar moda olmasından dolayı 2022 yılında da karşımıza çıkacağı kesin. Bakarsınız kahverenginin yanı sıra yeşil ve ekru tonları da karşımıza çıkabilir. Renkler bu kadar naturelken desenlerin patlaması tabiki beklenmez. 

      İnsanlar naturel tonları seçerken aynı zamanda düz ve desensiz kıyafetleri de tercih ediyor. Basic parçalar, yani çeşitli anahtar parçalarla kombinlenebilen parçalar çok ön planda. Dolayısıyla payetler ve yoğun desenli kıayfetler geçmişte kalmış gibi görünüyor.

       80’lerden beri süregelen şaşaalı desenlere ve kıyafetlere tamamen elveda demişken karşımıza ispanyol paçalı pantolonlar çıkıyor. Geçtiğimiz senenin vazgeçilmez parçalarından bir tanesi olan ispanyol paça herkes tarafından çok sevildiği için 2022’de de  adından bol bol bahsettirecek. İspanyol paçanın kombinleri şık hale getiriyor olması gerçeğini de atlamadan geçemeyeceğiz. Eteklerin ve elbiselerin gittikçe daha az giyilir olması nedeniyle 2022 yılında bu parçaları çok fazla göreceğimizi zannetmiyoruz belki yazın enerjisi ile birlikte tül etekler geri döner ya da belki de bakarsınız kışın sonunda karşımıza çıkıverir. Sonuç olarak feminen enerjiyi artırdığı kesin olan etek ve elbiseler, kadınlar tarafından her zaman kombinlenmesi zor olarak görülse de şık ve sade elbiseler oldukça kurtarıcı.


       Genel yaşam tarzımız pandemiyle birlikte değiştiği için giyim tarzımız da ona ayak uydurmak zorunda kalıyor. Tabi ki markamız olan Elgoo da müşterilerin beklentilerini karşılamak için koleksiyonlarını müşteri memnuniyetine göre hazırlayıp satışa koyuyor. Ürünlerimizin günün her saatine uygun olmasını amaçlıyoruz ve koleksiyonlarda  %100 İtalyan yünü, %100 kaşmir, deri ve süetlerin yanı sıra özel İtalyan ve Portekiz kumaşlarına yer verirken, eş zamanlı olarak erişilebilir lüks kavramını moda severlerle buluşturuyoruz. Trende uyarken kaliteli olmasını sağlamak bizim işimiz…

Öne Çıkan Ürünler

Gündüzden Geceye Sürdürülebilir Şıklık